Gästspel på Vitlycke museum

Dom andras dans är ute på en liten vårturné i Bohuslän under maj månad. Söndagen den 20 maj var vi på Vitlycke museum och gästspelade på deras Mångfaldsdag. Det kom fler besökare än vi hade stolar - som trots det lockande försommarvädret valde att komma in och se oss. Ola fick besvara massor av frågor från den mycket intresserade publiken. Extra skoj var att det kom en så blandad publik, både åldersmässigt och geografiskt - en del var utländska turister, andra kom från närområdet - särskilt uppskattade de att få prova på att jojka och allt avslutades utomhus med att Ola lärde barnen att kasta lasso!

Ola Stinnerbom och Freddy Olofsson, från Dom andras dans på Vitlycke museum 2018-05-20

Ola Stinnerbom och Freddy Olofsson, från Dom andras dans på Vitlycke museum 2018-05-20