Vi har varit på Dansmässa!

Fredagen den 23 januari var vi uppe i Stockholm på Dansmässa på Dieselverkstaden. Det var Danscentrum i Stockholm som bjudit in - och det var både många danskompanier och många arrangörer som mött upp.

Vi gjorde vårt bästa, trots inte helt optimala förutsättningar för Ola. Ni som sett Dom kallar oss lappdjävlar vet ju hur spegelblank vår dansmatta är och hur fräckt allt speglas. Nu kan vi avslöja att den inte bara är fräck och blank. Mattan är dessutom hal. Den har alltså en funktion och är en del, fast bara en del, av hemligheten med Olas fenomenala glidande rörelser. Men vanliga dansmattor suger...

Snart har vi turnéplanen klar för våren 2009, men än är inte alla datum spikade. Så, snart allt är klart lägger vi ut den - men det blir mycket Västerbotten kan vi avslöja. Vi längtar redan!