Ola trimmar uttrycket!

Så har Ola börjat få riktig ordning på det som ska bli det sceniska uttrycket i Dom kallar oss lappdjävlar.

Förra veckan fick vi för första gången träffa Olas nya karaktär. Åh, vilket spännande möte!Den lilla mannen med sin slitna väska - som släpar runt på sitt bagage - som kämpar för att komma i nivå med oss övriga... som mot alla odds lyckas!  Lite i taget, bit för bit - erövrar Ola sitt uttryck. Dansen, rörelserna, akrobatiken sitter som en smäck, nu är det bara det där sista, det där som gör skillnaden, mellan ganska bra och fantastiskt bra.

Några foton blev det också på Ola - Birgitta blev nöjd med sina svartvita bilder - affischen är på gång och snart är allt klart för premiär på Pustervik - välkommen säger vi till alla, inte bara ungdomar utan det här har faktiskt blivit en riktig familjeföreställning, som passar både stora och små!