DANS PÅ DISTANS

Den unga samiska dansaren Minna Mannelqvist från Man Must Dance 2015, foto Birgitta Stålnert

Vi kommer att ha ett officiellt släpp av vår nya site DANS PÅ DISTANS i början av januari. Vår nya plattform är dels är det en pedagogisk plattform - här kan man gå dansklasser - dels är det ett sätt att samarbeta konstnärligt via webben.

PEDAGOGISK PLATTFORM FÖR DANSLÄRARE - Tanken med DANS PÅ DISTANS är att erbjuda dansklasser på nätet - i första hand med våra egna danslärare men i framtiden även ge andra lärare möjligheter att använda vår plattform.

KONSTNÄRLIG PLATTFORM - Här bjuder vi in koreografer och dansare att mötas och samverka - vi bygger helt enkelt en mötesplats för dansen - en mötesplats för alla med intresse av den rituella ursprungliga dansen. VÄLKOMNA!

SKOLOR - genom vår nya plattform kan vi erbjuda skolor som köper föreställningen MAN MUST DANCE att låta särskilt intresserade elever dansa med oss på nätet. När de klarat av Olas dansklasser, så skickar de in sin film till oss (ca 1 minut). Vi klipper in filmen i vår film som vi projicerar i fonden på scenen och på så sätt kommer eleverna att se sig själv dansa i vår föreställning MAN MUST DANCE.

Är du arrangör/skolledare/kultursamordnare och intresserad av att köpa in föreställningen? Kontakta oss direkt birgitta@kompaninomad.se